Az F-dekormatricák tulajdonságai:

f-dekormatrica használati rajzos
 • öntapadós
 • stabil, biztos tapadás
 • a felhelyezése nem igényel szakértelmet
 • kültérre, beltérre egyaránt felhasználható
 • időjárás álló, tartós: kültéren 5 év, beltéren örök életű
 • visszaszedhető
 • falra, fémre, üvegre, műanyagra is kiválóan tapad
 • vágógéppel/plotterrel vágott matrica (nem nyomtatott, nem mágneses)
 • felragasztás után a választott színű matrica fog látszani, a fehér háttér nem
 • egyedi színben és méretben is kérhető
 • a mennyiségi kedvezményekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Úgy érzed túl szürke az otthonod? Szeretnél ezen változtatni? Akkor ne várj tovább! Válogass kedvedre webáruházunkban, ahol ajándékötletek mellett otthonodba faltetoválásokat, autódra matricákat találsz! Ha egyedi matricát szeretnél vagy a cégautóira információs feliratot, akkor is írj bátran és elkészítjük!

Miért minket válassz?

 • Speciális, minőségi alapanyagokkal dolgozunk

Alapanyag-gyártóink kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy a vásárlókat már a vállalkozás indulásának első percétől teljes körű elégedettség foghassa el a faldkorációk, autódekorációk láttán. Ugyanis úgy tartjuk, hogy a jó minőségű alapanyagból előállított végtermék az már félsiker. Kimondottan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ár-érték-minőség teljes mértékben az úgynevezett „pro” kategóriába legyen sorolható.

 • Egyedi tervezést is biztosítunk

Nálunk nem csak előre elkészített fakmatricák, faltetoválások, autódekorációk stb. közül lehet választani, hanem lehetőség van arra is, hogy egyedi igényeid is megvalósításra kerülhessenek. Ebből kifolyólag szinte bármilyen kérést teljesíteni tudunk és amit mindenképpen hangsúlyoznék, rendkívül kedvező áron! Műhelyünkben a megrendelés leadását követően a lehető leggyorsabban elkezdjük a tervezést és a készítést, hogy minél hamarabb teljesíteni tudjuk az igényeket, ideértve a legegyedibbeket is.

 • Figyelemmel kísérjük a trendeket

Napjainkban a kreatív területeken fontos szerepet játszik az, hogy az elkészítés is a lehető legújabb, legjobb megoldással történjen. Nálunk ez is adott!

Válassz minket, hiszen azon felül, hogy matricáinkat mint említettem, kiváló minőségű alapanyagból készítjük el és figyelembe vesszük azt, hogy milyen felületre lesz felragasztva. (festett fal, üveg, műanyag, fém,fa stb. kültérre vagy beltérre)

Hogyan válasszunk falmatricát?

 1. Válaszd ki a felületet, ahova falmatricát szeretnél
 2. Válaszd ki a megfelelő méretet
 3. Válaszd ki a lakás stílusához illő szineket

Az egyszerűbb, fotónyomtatást nem igénylő dekorációkat érdemes fóliából, plotter géppel kivágni. Az anyagában színes, kiváló minőségű fólia éles, egységes színhatást produkál a falmatricának. Amennyiben éles körvonalakat, hosszú élettartamot szeretnénk a plotterfólia kiváló választás!

Oldalunkon lehetőséged van kiválasztani a falmatrica színét és méretét. Ha más színre, méretre, grafikára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! Rendelj online!  Egyszerű és gyors! Rendelésed leadhatod regisztráció nélkül is, ám ebben az esetben legközelebb újra meg kell adni majd az adataidat.

 

Útmutató a matricák felhelyezéséhez

Amire szükséged lesz:

 • Száraz, tiszta törlőkendő,
 • Simító vagy plasztikkártya,
 • Papír ragasztószalag,
 • Bármilyen vágóeszköz (olló, szike)

Ha nagyobb méretű matricát választottál, akkor egy segítőre is szükséged lehet (a nagyobb méretű matricákat – a könnyebb felhelyezhetőség miatt – több darabban küldjük ~1m.)

A matrica 3 rétegből áll:

 • Hordozó papír
 • Színes vágott fólia (matrica)
 • Átlátszó vagy részben átlátszó segéd vagy applikáló fólia.

1, Tisztítsd meg a sima, egyenletes felületet, amire a matricát szeretnéd tenni.  Legyen száraz, zsír,- és pormentes!

2, Terítsd ki egy sík, kemény felületre pl. egy asztalra (terítő nélkül) a kapott matricát úgy, hogy a papír legyen alul az asztal felé és az átlátszó vagy részben átlátszó segédfólia legyen felül.

3, Simítsd át a simítóval többször, hogy a matrica mindenhol rátapadjon a segédfóliára.

4, Tedd a matricát a kiszemelt helyre, ha kell használj mérőeszközt, vízmértéket, majd rögzítsd a papír ragasztószalaggal pár ponton. engedd el nézd meg messzebbről és  mérj  újra, ha nem vízszintes ( feliratoknál, egyedi matricáknál mindenképp! )  Jelölj a széleinél ceruzával halványan, hogy később ki tudd radírozni.

5, Tedd vissza az asztalra, bizonyosodj meg arról, hogy jól látszanak a jelölések és óvatosan, lassan az egyik sarkától kezdve húzd le a segédfóliát a matricával együtt a papírról. Ha nem ragadna a segédfóliához a matrica, akkor hajtsd vissza addig a részig és simítsd át újból.

6, Óvatosan, ha nagyobb méretű a matrica, akkor segítséggel illeszd a jelölésekhez, figyelj, hogy közben ne gyűrődjön meg a matrica. Simítsd rá a felületre, úgy hogy ne maradjon levegő a matrica és a felület között. Használj simítót, vagy plasztikkártyát!

7, Ezután már csak a segédfóliát kell lehúznod. Egyik sarkától indulva, ferdén és lassan húzd le, ha valahol feljönne a matrica, akkor hajtsd vissza addig a részig és simítsd át újból. Ez a folyamat türelmet igényel, de megéri. Nézd át, ha találnál pici légbuborékokat, akkor tűvel szúrd ki a közepét és nyomd ki a maradék levegőt.

Ha a matricát később szeretnéd felragasztani, akkor a tárolása kiterítve, szobahőmérsékleten, sötét, száraz helyen történjen. A matricát – a csomag átvétele után – 1 hónapon belül fel kell helyezni!

Jó dekorálást kívánunk!