Különleges alkalomra


*Akció minden 12 000.-Ft. feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás Magyarország területén!

Matricák különleges alkalomra

Vannak olyan vissza nem térő események az életünkben, mikor az egész világgal szeretnénk tudatni, hogy mi történik velünk. Ilyen például az esküvő is. 

A házasságkötés egy igencsak örömteli esemény, de még különlegesebbé és felejthetetlenebbé tehetjük azzal is, ha például az autónkra matricát készíttetünk. Mire is gondolok itt? 

Különböző feliratokra, mint például: Nászutasok, vagy Éljen az ifjú pár! Ha e mellé még az autó is ízlésesen fel van díszítve, akkor garantáltan utánuk fordulnak majd az utcán a járókelők, s osztozhatnak a fiatalok boldogságában. Gondoljunk erre, ha ilyen fontos alkalom előtt állunk, vagy épp a barátainkat, családtagjainkat is meglephetjük az esküvőjük alkalmából.


Matricák ünnepi alkalmakra is

Nemsokára itt a mikulás, és a karácsony. Rengeteg dísz, színes égők a fenyőfán, s kívül- belül a lakásunkban. De sokan a házukat is szeretik dekorációkkal ellátni ilyenkor. 

Egy-egy alkalomhoz illő üveg-matricával nagy hatást tudunk elérni az ablakainkon, vagy a bejárati ajtót is feldobhatjuk vele és garantáltan nagy sikere lesz majd az ünnepek alatt. Karácsonyi dekorációkért katt ide

De manapság nagyon divatos lett a Halloween megünneplése hazánkban is. Igaz az idén ezen már túl is vagyunk, de gondoljunk rá, hogy lesz jövőre is. Sokan tudják, hogy ehhez a hangulathoz milyen jelképek is kapcsolódhatnak, például a faragott tökfigurák, töklámpások, boszorkányok, vámpírok, a gyerekek kedvencei ilyenkor. Miért ne jelenhetne meg ez üvegmatricaként a szobájukban is? S biztos vagyok benne, hogy igencsak látványos egy ilyen üvegmatrica felragasztva mondjuk a gyerekszoba ablakára, vagy a bejárati ajtóra. Örömet szerezhetünk vele a csemetéinknek, s még a barátaik is irigykedni fognak, ha beszerzünk belőlük majd néhányat.


Mit ajándékozzunk karácsonyra?

Az egyik legszebb ünnepünk a karácsony. Sok- sok meglepetéssel, ajándékokkal, az ünnep meghitt pillanataival. De mikor is mondhatjuk, hogy megfelelő és jó egy ajándék? Mindenképp akkor, ha örül neki, akinek adjuk, mert ilyenkor mi is boldogok lehetünk.

Nem könnyű azonban eltalálni, hogy mire is vágyik a szerettünk, akinek örömet akarunk okozni. Ha nem tudjuk ezt pontosan, vagy nem tudunk dönteni mit is vegyünk, nincs ötletünk, akkor arra is van remek megoldás! Hogy mi is ez? Olyan lehetőséget is választhatunk, hogy ajándékutalvánnyal lepjük meg a kívánt személyt.

Biztos vagyok benne, hogy ennek nagyon örül majd minden megajándékozott, hisz akkor azt választ majd a kínálatunkból, ami neki a legjobban tetszik. S ami még nagyon jó, hogy ezek az utalványok különböző címletekben is kaphatóak már! Ajándékutalványokért katt ide


Remélem a mai bejegyzésemmel is tudtam ötleteket adni, és válassz a kínálatunkból.