Rólunk

Kedves Látogatónk!

Köszöntünk az f-dekormatrica webáruházban. Ha régi vágyad az, hogy egyedibbé, esetleg személyesebbé tedd a környezetedet, akkor felesleges tovább keresgélned, hiszen egy idézet, vagy egy kép akár az ágyad fölött, már az ébredés pillanatában is szebbé fogja tenni a napod! Tartozz elégedett vásárlóink táborába, MÉG MA!

Egyedi ajándékot szeretnél, de tanácstalan vagy? Esetleg faltetoválást keresel az otthonodba? Vagy szeretnél autódra egy „,menő” szöveget? De lehet csak szimplán a vállalkozásodat szeretnéd az autóddal is hirdetni? Előfordulhat az is, hogy az üzlethelyiségedbe szeretnél egy figyelemfelkeltő grafikát? Akkor megtaláltad amit keresel!

Miért minket válassz?

• Speciális, minőségi alapanyagokkal dolgozunk

Alapanyag-gyártóink kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy a vásárlókat már a vállalkozás indulásának első percétől teljeskörű elégedettség foghassa el a termék láttán. Ugyanis úgy tartjuk, hogy a jó minőségű alapanyagból előállított végtermék az már félsiker. Kimondottan nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az ár-érték-minőség teljes mértékben az úgynevezett „pro” kategóriába legyen sorolható.

• Egyedi tervezést is biztosítunk

Nálunk nem csak előre elkészített termékek közül lehet választani, hanem lehetőség van arra is, hogy egyedi igényeid is megvalósításra kerülhessenek. Ebből kifolyólag szinte bármilyen kérést teljesíteni tudunk és amit mindenképpen hangsúlyoznék, rendkívül kedvező áron! Műhelyünkben a megrendelés leadását követően a lehető leggyorsabban elkezdjük a tervezést és a készítést, hogy minél hamarabb teljesíteni tudjuk az igényeket, ideértve a legegyedibbeket is.

• Figyelemmel kísérjük a trendeket

Napjainkban a kreatív területeken fontos szerepet játszik az, hogy az elkészítés is a lehető legújabb, legjobb megoldással történjen. Nálunk ez is adott!

Válassz minket, hiszen azon felül, hogy matricáinkat mint említettem, kiváló minőségű alapanyagból készítjük el, viszont figyelembe vesszük azt, hogy milyen felületre lesz felragasztva. (festett fal, üveg, műanyag, fém,fa stb. kültérre vagy beltérre)

Rendelj online! Hiszen oldalunkon lehetőséged van beállítani a háttér színét, (falszín/autószínre kattintva) a matrica színét és megnézheted a grafika tükörképét is. Kísérletezz bátran! Ha más színre, méretre, grafikára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy nálunk Te vagy az első. Rendelésed leadhatod regisztráció nélkül is, ám ebben az esetben legközelebb újra meg kell adni majd az adataidat. Az Egyedi falmatricák kategóriában olyan képeket találsz, amit tőlünk kértek és saját fénykép vagy ké alapján készítettünk el. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük!

Üdvözlettel:

F-Dekor csapata