Üvegfelületre matricák


Termékek összehasonlítása (0)

Akció Karácsonyi dekoráció hópihék (21db-os csomag)

2 680 Ft

Csomag tartalma: 12db.4x4 cm-es, 6db.8x8 cm-es és 3db. 15x15 cm.-es matrica.Most 2980.- Ft.helyett  2680-Ft! Az akció 2020.12.01.-től 2020.12.31-ig tart! Karácsonyi dekoráció.  Ajánljuk tükörre, ablakra, bútorra, falra.  Más méretben szeretné? Írjon nekünk! Jelenleg 1 ívméretben kapható, a választható színekben. ..

Árnyékoló hatszögek üvegfelületre (1db. kis hatszög 5*5,5 cm.)

5 990 Ft

Árnyékoló hatszögek ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis hatszög 5*5,5 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet...

Árnyékoló hatszögek üvegfelületre (1db. kis hatszög 9*10 cm.)

5 490 Ft

Árnyékoló hatszögek ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis hatszög 9*10 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet.N..

Árnyékoló hatszögek üvegfelületre 2 sor (1db. kis hatszög 13*15 cm.)

3 690 Ft

Árnyékoló hatszögek ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1db. kis hatszög 13*15 cm.)Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelme..

Árnyékoló hatszögek üvegfelületre 3 sor(1db. kis hatszög 13*15 cm.)

4 850 Ft

Árnyékoló hatszögek ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1db. kis hatszög 13*15 cm.)Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelme..

Árnyékoló négyzetek üvegfelületre (1 kis négyzet 1,5*1,5 cm.)

5 990 Ft

Árnyékoló négyzeteket ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis négyzet 1,5*1,5 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet.Nálad ..

Árnyékoló négyzetek üvegfelületre (1 kis négyzet 3*3 cm.)

5 990 Ft

Árnyékoló négyzeteket ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis négyzet 3*3 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet.Nálad lehe..

Árnyékoló négyzetek üvegfelületre (1 kis négyzet 6*6 cm.)

5 390 Ft

Árnyékoló négyzeteket ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis négyzet 6*6 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet.Nálad lehe..

Árnyékoló négyzetek üvegfelületre (1 kis négyzet 9*9 cm.)

5 390 Ft

Árnyékoló négyzeteket ajánljuk üvegfelületek árnyékolására üzletbe, az irodába, vagy az otthonodba is. Ajtóra, ablakra, vagy a kirakatod üvegére.Az ív méretre vágható,de akár össze is illeszthető! (1 kis négyzet 9*9 cm.) Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors, nem igényel különösebb szakértelmet.Nálad lehe..

Bagolycsalád faltetoválás

3 990 Ft

Jelenleg kapható 8 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 faltetoválás

3 490 Ft

Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Cápa a fürdőben matrica

5 350 Ft

Kapható a képen látható elrendezésben, de a képek között felvágva elhelyezhető más elrendezésben is!  A matrica mérete: 105 cm X 45 cm. ..

Tételek: 1 - 12 / 61 (6 oldal)