Autódekoráció

    

Termékek összehasonlítása (0)

Árnyékoló négyzetek

5 990 Ft

Árnyékoló öntapadós fóliából. Ablakra, autóüvegre vagy kirakatüvegre.Kapható 1 ívméretben. Az ív méretre vágható vagy akár össze is illeszthető !  (1 kis négyzet  1,5 cm x 1,5 cm.)  ..

Bagolycsalád autómatrica

3 990 Ft

Jelenleg kapható 5 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 autómatrica

3 990 Ft

Bagolycsalád1 dekoráció autóra. Nálad lehet akár 2-3 napon belül! Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Boszis matrica autóra

5 990 Ft

Boszorkány dekoráció autóra. Kapható 5 méretben, a választható színekben.... A csomag tartalma 2 db. (jobb, bal) választott méretű matrica.Lepd meg barátnőd, párodat vagy magad egy partydekorációval! Nálad lehet akár 2-3 napon belül! Ajánljuk időszakos dekorációnak autóra, de otthonra is pl. az előszobába, étkezőbe, nappaliba..  Felragasztható: sík, száraz, zsír és..

Boszorkány autódekoráció

2 990 Ft

Boszorkány autódekoráció.  Lepd meg barátnőd, párodat vagy magad egy partydekorációval! Nálad lehet akár 2-3 napon belül! Ajánljuk időszakos dekorációnak autóra, de otthonra is pl. az előszobába, étkezőbe, nappaliba..  Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása eg..

Dakar Rally 1 autómatrica

6 990 Ft

Dakar Rally1 autómatrica. Felragasztható: száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel szakértelmet! Nálad lehet,akár 2-3 munkanapon belül! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Dakar Rally autómatrica

6 990 Ft

Dakar Rally autómatrica. Felragasztható: száraz, zsír és pormentes felületre. A csomagban található útmutató szerint felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel szakértelmet! Nálad lehet,akár 2-3 munkanapon belül! Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Eskü gyári autómatrica

2 990 Ft

Eskü gyári felirat dekoráció, mely nálad lehet akár 2-3 napon belül. Felragasztható: száraz, zsír és pormentes felületre, A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük!..

Fekvő oroszlán autómatrica

3 550 Ft

Jelenleg 2 méretben kapható, a választható színekben...

FTC logó  autómatrica

6 990 Ft

Jelenleg kapható 1 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű logora lenne szükséged, akkor írj nekünk! ..

Kakas autómatrica

3 950 Ft

Kapható 1 méretben a választható színekben...

Kakas2017 autómatrica

3 480 Ft

Kapható 3 méretben a választható színekben. ..

Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)