Faltetoválás

Faltetoválás


Termékek összehasonlítása (0)

Akció Ebben a házban faltetoválás

4 950 Ft

Ebben a házban faltetoválást ajánljuk előszobába, gyerekszobába,nappaliba. Most 5450.- Ft.helyett csak 4950.-Ft! Az akció 2019.04.25.-től visszavonásig,de legkésőbb 2019.05.25. éjfélig tart.Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  a választható színekben. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelöletre.  Az otthonodban lehet 2-3 n..

Akció FORTNITE faltetoválás

5 930 Ft

FORTNITE faltetoválást ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba.Most 6930- Ft.helyett csak 5930.-Ft! Az akció 2019.05.22.- től visszavonásig,de legkésőbb 2019.05.25 éjfélig tart. Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  fekete színben. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. Az otthonodban lehet 2-3 napon belül...

Akció Kalitka madarakkal faltetoválás

5 980 Ft

Kalitka madarakkal faltetoválást ajánljuk hálóba, előszobába, gyerekszobába,nappaliba. Most 6890- Ft.helyett csak 5980.-Ft! Az akció 2019.04.25.-től visszavonásig,de legkésőbb 2019.05.25. éjfélig tart.Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  a választható színekben. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2..

Always and forever faltetoválás

5 390 Ft

Always and forever faltetoválás kapható 5 méretben, a választható színekben.Dísze lehet az előszobának, nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

ALWAYS KISS ME..1 faltetoválás

5 990 Ft

ALWAYS KISS ME1 faltetoválás kapható 3 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

ALWAYS KISS ME..2 faltetoválás

5 990 Ft

ALWAYS KISS ME..2 faltetoválás kapható 4 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

Az élet rövid faltetoválás

3 990 Ft

Az élet rövid faltetoválás kapható 6 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak,előszobának,hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

Baglyok szivecskékkel faltetoválás

4 250 Ft

Baglyok szívecskékkel faltetoválás. Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és..

Bagoly az ágon falmatrica

3 990 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben...

Bagolycsalád faltetoválás

3 990 Ft

Jelenleg kapható 8 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 faltetoválás

3 490 Ft

Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Banner absztrakt faltetoválás

5 490 Ft

Banner absztrakt faltetoválás.. Dísze lehet a hálónak, előszobának, nappalinak, de a gyerekszobának is! Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!  Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben, ha más méretű, vagy színű matricát szeretn..

Tételek: 1 - 12 / 200 (17 oldal)