Faltetoválás


Termékek összehasonlítása (0)

 A legjobb dolgok faltetoválás

4 990 Ft

Legjobb dolgok felirat faltetoválás dísze lehet a hálónak, előszobának vagy a nappalinak! Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. Az otthonodban lehet 2-3 napon belül! Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel!Kapható 4 méretben, a választható színekben.  Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és e..

Baglyok szivecskékkel faltetoválás

4 250 Ft

Baglyok szívecskékkel faltetoválás. Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és..

Bagoly az ágon falmatrica

3 990 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben...

Bagolycsalád faltetoválás

3 990 Ft

Jelenleg kapható 8 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 faltetoválás

3 490 Ft

Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Banner absztrakt faltetoválás

5 490 Ft

Banner absztrakt faltetoválás.. Dísze lehet a hálónak, előszobának, nappalinak, de a gyerekszobának is! Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!  Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben, ha más méretű, vagy színű matricát szeretn..

BMW logó faltetoválás

5 950 Ft

Ajánljuk irodába, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. Postázzuk 2-3 napon belül! Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Boldog Valentin napot! meglepetés faltetoválás

5 190 Ft

Boldog Valentin napot! meglepetés faltetoválás! Ajánljuk hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. Kapható 4 méretben, a választható színekben. Az otthonodban lehet 2-3 napon belül! Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű ..

Boldog Valentin napot1 faltetoválás

5 490 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben.  Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük!..

Boldog Valentin napot2 faltetoválás

5 490 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben.  Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük!..

Borozós faltetoválás

4 450 Ft

Ez a gyönyörű "konyhai" dekoráció faltetoválás az otthonodban lehet akár 2-3 napon belül! Ajánljuk előszobába, étkezőbe, konyhába. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!  Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben. ..

Cica család faltetoválás

5 490 Ft

Cica család faltetoválás. 5 db  cica, tetszőlegesen felhelyezhető falra, bútorra, üvegfelületre. 4 méretben kapható, a választható színekben...

Tételek: 1 - 12 / 164 (14 oldal)