Cégautó matrica

Cégautó matrica

Vágott fóliás autódekoráció

A fotónyomtatást nem igénylő dekorációkat érdemes fóliából, plotter géppel vágni, mert a nyomtatás színeivel ellentétben, az anyagában színes autófólia éles, egységes színhatást produkál. Amennyiben éles körvonalakat, hosszú élettartamot szeretnénk a plotterfólia kiváló választás!

Egyedi "céges" figyelemfelkeltő dekorációt szeretne, de tanácstalan? Van elképzelése, de nincs, ki valóra váltsa? Szeretné a céges autókon a vállalkozását hirdetni, logóval vagy információs felirattal? Tartozzon az elégedett vásárlóink ​​táborába, még ma!
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN!

E-mail: fdekormatrica@hotmail.com
Web: http://www.f-dekormatrica.com/
Facebook: https://www.facebook.com/fdekor/

 

Termékek összehasonlítása (0)

1 Céginformációs csomag az autó 2 oldalára. Cégnév, logó,vagy szlogen, mobilszám, weboldal felirat

35 000 Ft

Céginformációs felirat kiváló minőségű vágott fóliából autóra. A csomag tartalmaz: 1-1 db. cégnév/logó, esetleg szlogen, mobilszám, weboldal elérhetősége a kért/egyeztetett elrendezésben. Mérete 2 x  90cmx25cm. A matricák felhelyezése egyeztetés után, akár hétvégén is megoldható!Kapható több méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj ..

2 Céginformációs csomag az autó 3 oldalára. Cégnév, logó,vagy szlogen, mobilszám, weboldal felirat

58 000 Ft

Céginformációs felirat kiváló minőségű vágott fóliából autóra. A csomag tartalmaz: 3 db. cégnév/logó, esetleg szlogen, mobilszám, weboldal elérhetősége a kért/egyeztetett elrendezésben. Mérete 3 x  90cmx45cm. A matricák felhelyezése egyeztetés után, akár hétvégén is megoldható!Kapható több méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj ..

3 Céginformációs csomag az autó 3 oldalára. Cégnév, logó,vagy szlogen, mobilszám, weboldal felirat

115 000 Ft

Céginformációs felirat kiváló minőségű vágott fóliából autóra. A csomag tartalmaz: 3 db. cégnév/logó, esetleg szlogen, mobilszám, weboldal elérhetősége a kért/egyeztetett elrendezésben. Mérete 3 x  120cmx45cm. A matricák felhelyezése egyeztetés után, akár hétvégén is megoldható!Kapható több méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)