Falmatricák gyerekeknek

Falmatricák gyerekeknek

Falmatricák a legkisebbeknek, gyerekeknek, kamaszoknak. Gyerekszoba dekoráció, minőségi falmatrica, matrica.

Termékek összehasonlítása (0)

Akció Kalitka madarakkal faltetoválás

5 980 Ft

Kalitka madarakkal faltetoválást ajánljuk hálóba, előszobába, gyerekszobába,nappaliba. Most 6890- Ft.helyett csak 5980.-Ft! Az akció 2020.08.01-től, amíg a készlet tart! Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  a választható színekben. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet akár 2-3 napon belül...

Assassins creed faltetoválás

2 550 Ft

Assassins creed  faltetoválást ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és ..

Assassins creed odyssey faltetoválás

4 120 Ft

Assassins creed odyssey faltetoválás faltetoválást ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor..

Baglyok szivecskékkel faltetoválás

4 250 Ft

Baglyok szívecskékkel faltetoválás. Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és..

Bagoly az ágon falmatrica

3 990 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben...

Bagolycsalád faltetoválás

3 990 Ft

Jelenleg kapható 8 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 faltetoválás

3 490 Ft

Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Cica család faltetoválás

5 490 Ft

Cica család faltetoválás. 5 db  cica, tetszőlegesen felhelyezhető falra, bútorra, üvegfelületre. 4 méretben kapható, a választható színekben...

Cicafa faltetoválás

16 290 Ft

"Cicafa" faltetoválás. 8 aranyos, vicces cica. Jelenleg 1 méretben kapható, a választható színekben...

Domino faltetoválás

4 650 Ft

Jelenleg kapható 6 méretben, a választható színekben. ..

EAT SLEEP GYM faltetoválás

1 880 Ft

EAT SLEEP GYM felirat faltetoválás, mely nálad lehet akár 2-3 napon belül. Dísze lehet a nappalinak előszobának,de a hálónak is! Felragasztható: száraz, zsír és pormentes felületre, A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet! Kapható 11 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor..

Elefántok faltetoválás

4 650 Ft

Jelenleg kapható 6 méretben, a választható színekben. ..

Tételek: 1 - 12 / 65 (6 oldal)