Falmatrica

Falmatrica


Termékek összehasonlítása (0)

Akció FORTNITE faltetoválás

5 930 Ft

Időszakos akció!FORTNITE faltetoválást ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Most 6930- Ft.helyett csak 5930.-Ft! .Az akció 2019.03.11. től visszavonásig tart, de legkésőbb 2019.03.24. éjfélig.Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  a választható színekben. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-..

Akció Kalitka madarakkal faltetoválás

5 980 Ft

Időszakos akció! Most 6890- Ft.helyett csak 5980.-Ft! Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Az akció 2019.03.11. től visszavonásig tart, de legkésőbb 2019.03.24. éjfélig.Kedvezményesen 1 méretben rendelhető  a választható színekben. Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra ..

Always and forever faltetoválás

5 390 Ft

Always and forever faltetoválás kapható 5 méretben, a választható színekben.Dísze lehet az előszobának, nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

ALWAYS KISS ME..1 faltetoválás

5 990 Ft

ALWAYS KISS ME1 faltetoválás kapható 3 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

ALWAYS KISS ME..2 faltetoválás

5 990 Ft

ALWAYS KISS ME..2 faltetoválás kapható 4 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak, hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

Az élet rövid faltetoválás

3 990 Ft

Az élet rövid faltetoválás kapható 6 méretben, a választható színekben.Dísze lehet a nappalinak,előszobának,hálónak... Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegfelületre.A csomagban található útmutató szerint felhelyezése egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!..

Baglyok szivecskékkel faltetoválás

4 250 Ft

Baglyok szívecskékkel faltetoválás. Ajánljuk gyerekszobába, hálóba, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre.  Az otthonodban lehet 2-3 napon belül. Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és..

Bagoly az ágon falmatrica

3 990 Ft

Kapható 4 méretben, a választható színekben...

Bagolycsalád faltetoválás

3 990 Ft

Jelenleg kapható 8 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Bagolycsalád1 faltetoválás

3 490 Ft

Jelenleg kapható 10 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Banner absztrakt faltetoválás

5 490 Ft

Banner absztrakt faltetoválás.. Dísze lehet a hálónak, előszobának, nappalinak, de a gyerekszobának is! Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. A csomagban található útmutató szerint a felragasztása egyszerű, gyors és nem igényel különösebb szakértelmet!  Jelenleg kapható 3 méretben, a választható színekben, ha más méretű, vagy színű matricát szeretn..

BMW logó faltetoválás

5 950 Ft

Ajánljuk irodába, előszobába, nappaliba. Felragasztható: sík, száraz, zsír és pormentes festett falra, bútorra vagy üvegre. Postázzuk 2-3 napon belül! Felhelyezése egyszerű, gyors, szakértelmet nem igényel! Jelenleg kapható 4 méretben, a választható színekben. Ha más színű vagy méretű matricára lenne szükséged, akkor írj nekünk és elkészítjük! ..

Tételek: 1 - 12 / 215 (18 oldal)