A webáruházunk által kapott megrendeléseket  a Foxpost futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják. Adhat munkahelyi címet is!
Termékeinket kérheti az Önhöz közel eső Foxpost csomagautomatába is, értesítés után 3 nap áll rendelkezésre, hogy átvegye a megrendelt csomagot.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag szállítási költségének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítás előtt minden ügyféllel felvesszük a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, az adatok egyeztetése és a szállítás esedékességéről való tájékoztatás érdekében.

A csomagokat igyekszünk 3 munkanapon belül elkészíteni, de kiemelt időszakokban pl. Akciók, Karácsony stb. előfordulhat, hogy a csomagok elkészítése több napot vehet igénybe.(4 – 6 munkanapot) Ezután átadjuk a futárszolgálatnak, akik 48 órán belül, ha az munkanap kiszállítják a megadott címre, vagy beteszik a megadott csomagautomatába. Hétvégén nincs szállítás, ezért csütörtöki átadás esetén leghamarabb hétfőn, a pénteki átadás esetében leghamarabb kedden lesz a megadott címen.

Kérjük, hogy átvételkor mindig ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült vagy bontott a csomagolás vetessen fel jegyzőkönyvet, ne vegye át a küldeményt és értesítsen minket. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Csomagolási költséget nem számítunk fel. A megrendelt termékeket méretének megfelelő futártasakba, légpárnás borítékba, kartondobozba vagy okmányhengerbe csomagolva küldjük.

A szállítás költsége:
Foxpost futárszolgálat/házhozszállítás: 2400 Ft.
Foxpost csomagautomata 1150 Ft.
Személyes átvétel Vecsésen, előre egyeztetett időpontban 0 Ft.

Fizetési lehetőségek az oldalon:

Átutalás:
Ha utalást választott, akkor a rendelés véglegesítésében kapott bankszámlaszámra tudja utalni a termék(ek) árát.

Barion Bankkártya:
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS BARIONNAL:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük.
Üzemeltetőként a Barion tárca tulajdonosa, Fazekas Ádámné e.v.

Ha utalást választott, akkor a rendelés véglegesítésében kapott bankszámlaszámra tudja utalni a termék(ek) árát.

Ha a számla értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot, akkor szállítási költséget nem számítunk fel! 

Matricáink egyedi megrendelés alapján készülnek, ezért előreutalás szükséges vagy bankkártya a vásárláshoz, csak ezután tudjuk véglegesíteni a megrendelést.

Számlát a termékről és a szállítási költségről e-mailben küldjük a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Választható átvételi lehetőségek:

Foxpost futárszolgálat/házhozszállítás
Foxpost csomagautomata
Személyes átvétel Vecsésen, előre egyeztetett időpontban.

A Felhasználónak lehetősége van a személyes átvételre is időpont-egyeztetéssel Vecsésen. Ez esetben nincs postaköltség.